1.5 meter bijeenkomsten.

Hal4 aan de Maas heeft zich als een van de eerste locaties in Rotterdam klaar gemaakt voor de (tijdelijke) 1,5 meter economie. Naast een reeks maatregelen om onze hygiëne standaard in overeenstemming te brengen met de richtlijnen van het RIVM, hebben wij ook onze inrichting en opstelling geschikt gemaakt voor 1,5 meter bijeenkomsten tot een maximum van 100 deelnemers.

Met een 1,5 meter opstelling kunnen wij in onze theaterzaal maximaal 100 gasten ontvangen en in de Maaslounge maximaal 30 gasten. Daarnaast hebben wij onze routing aangepast en ook onze toiletgroepen aangepast aan de veranderde hygiëne standaard vanwege COVID-19.
Verder werken wij met meer disposables en zijn bijvoorbeeld onze broodjes bij de lunch apart verpakt. Hal4 aan de Maas is de in deze tijd de meest geschikte locatie voor uw 1,5 meter bijeenkomst.

Hybride Event

Naast de reguliere bijeenkomsten biedt Hal4 aan de Maas ook de mogelijkheid tot het organiseren van een Hybride Event. Een evenement dat deels live kan worden bijgewoond en deels via een live stream naar kantoor of thuiswerkplek. Zo kan een bezoeker zijn collega’s van afstand mee laten kijken en zelfs input laten geven tijdens een discussie.

Luchtbehandeling

Hal4 aan de Maas beschikt tevens over een zeer geavanceerde luchtbehandelingsinstallatie van 15.000 m3/uur, waardoor de lucht maar liefst 15 (!) keer per uur wordt ververst, veel meer dan de norm van 6 keer per uur. Daarnaast beschikt Hal4 aan de Maas over airconditioning door het gehele pand.

Protocol

Voor een goed en veilig verloop van bijeenkomsten heeft Hal4 aan de Maas een nieuw protocol opgesteld. Dit geldt voor ons personeel, de wijze van schoonmaak, de routing en markering. Uiteraard zullen wij ons ook aanpassen aan de veranderende omstandigheden of nieuwe richtlijnen van het RIVM. Onze toiletten worden iedere 60 minuten gereinigd, handgrepen en trapleuningen met grote regelmaat en na iedere bijeenkomst de stoelen en tafels. Daarnaast staan er door de locatie diverse desinfectiepalen en handpompjes.

Hal4 aan de Maas heeft zich als een van de eerste locaties in Rotterdam klaar gemaakt voor de (tijdelijke) 1,5 meter economie.

Geen annuleringskosten

In verband met de situatie rondom Covid-19 kunt u tot een week voor uw evenement kosteloos annuleren. Tevens hebben wij besloten in deze periode geen voorschotnota’s te versturen. Op deze wijze willen wij u het vertrouwen geven om op een veilige en risicoloze wijze een evenement te organiseren.

Scroll naar boven