Congres

Vergaderen

In het bedrijfsleven kan men niet om vergaderen heen. Vaak gaat het dan om besluitvorming, het uitwisselen van gedachten of brainstormsessies.  Bij HAL4 aan de Maas krijgt uw werkoverleg een speciaal tintje en een bijzondere betekenis. Vergaderen met uitzicht over de Maas geeft uw vergadering net die boost die het nodig heeft.
Hal4 aan de Maas heeft verschillende ruimtes die zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals een beamer met projectiescherm, geluidsinstallatie, laptop, microfoon en flip-over met stiften. We serveren tussendoor hapjes en drankjes, zodat iedereen scherp blijft.
Gedurende de dag maakt u gratis gebruik van onze WI-FI!
Op deze unieke locatie in Rotterdam, vlakbij de snelweg en met gratis parkeermogelijkheden, zal een dag(deel) vergaderen een moment zijn waar uw medewerkers en zakenrelaties naar uit kijken.

Bijeenkomst

Zoekt u een locatie voor een bijeenkomst  in een stad aan het water? Dan is Hal4 aan de Maas in  Rotterdam een echte aanrader!
Hal4 aan de Maas is een moderne, industriële congres- en evenementenlocatie met prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. HAL4 aan de Maas bevindt zich naast de Watertoren in Kralingen-Crooswijk, ideaal is de gunstige ligging op 5 minuten rijden van de A16 en 5 minuten rijden van en naar Rotterdam centrum.
Deze zakelijke evenementenlocatie met een uitzonderlijke uitstraling is zeer geschikt als congres-, vergader-, presentatie-, diner- of feestlocatie.
De Theaterzaal is de grootste zaal van Hal4 aan de Maas. Afhankelijk van de opstelling kunt u hier tot ruim 500 gasten ontvangen en de zaal is van alle technische faciliteiten voorzien.
De Maaslounge heeft een unieke  uitzicht op de Nieuwe Maas. Deze ruimte is inzetbaar als ontvangst, – vergader-, lunch-, of borrelruimte.
Wilt u tijdens de bijeenkomst uw gasten een workshop aanbieden? Naast de Theaterzaal en Maaslounge beschikt Hal4 aan de Maas ook over 3 sub-ruimtes. Twee ruimtes bieden plaats aan circa 35 personen. De derde biedt plaats aan 12 personen.

Scroll naar boven