Events

Diner

Ook voor het verzorgen van een (exclusief) diner bent u bij HAL4 aan de Maas aan het juiste adres.  Een sfeervolle ambiance, uitstekende bediening en smakelijke gerechten maken uw diner tot een onvergetelijke beleving.

Dankzij de diverse ruimtes in Hal4 aan de Maas is er plaats voor zowel kleine als grote gezelschappen. Een intieme sfeer met prachtig uitzicht over de Maas of de multifunctionele theaterzaal; aan u de keus!

Wij kunnen ook walking dinners, sitdown dinners en buffetten verzorgen.

Feestavond

HAL4 aan de Maas is de perfecte locatie om uw bedrijfsfeest of bedrijfsborrel te geven. Wij bieden u een unieke locatie aan de Nieuwe Maas met daarbij een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Het team van Hal4 aan de Maas neemt de organisatie van uw bedrijfsfeest uit handen.  Bij HAL4 aan de Maas heeft u de keuze uit meerdere zalen, een perfecte catering met daarbij een enthousiaste en gastvrije bediening. We  regelen het ontvangst, de aankleding, de techniek, het entertainment en hapjes en drankjes. Zo kunt u samen met uw gasten ontspannen genieten van uw bedrijfsfeest.

Scroll naar boven