Events

Diner

Ook voor het verzorgen van een (exclusief) diner bent u bij HAL4 aan de Maas aan het juiste adres.  Een sfeervolle ambiance, uitstekende bediening en smakelijke gerechten maken uw diner tot een onvergetelijke beleving.

Door de diverse ruimtes in Hal4 aan de Maas is er plaats voor zowel kleine als grote gezelschappen. Een intieme sfeer met prachtig uitzicht over de Maas of de multifunctionele theaterzaal; aan u de keus!

Feestavond

HAL4 aan de Maas is de perfecte locatie om uw bedrijfsfeest of bedrijfsborrel te geven. Wij bieden u een unieke locatie aan de Nieuwe Maas met daarbij een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Het team van Hal4 aan de Maas neemt de organisatie van uw bedrijfsfeest uit handen.  Bij HAL4 aan de Maas heeft u de keuze uit meerdere zalen, een perfecte catering met daarbij een enthousiaste en gastvrije bediening. We  regelen het ontvangst, de aankleding, de techniek, het entertainment en hapjes en drankjes. Zo kunt u samen met uw gasten ontspannen genieten van uw bedrijfsfeest.

Trouwen

HAL4 aan de Maas is dé industriële wedding adventure…waar alles kan op één locatie!
Een hippe ceremonie in de eigentijdse zaal, uitkijkend over de Nieuwe Maas en de skyline van de stad. Een toast met Prosecco op het kersverse bruidspaar, taart eten van de prachtige sweet table, een fotoshoot in de industriële omgeving. Een moment van rust tijdens het diner met op de achtergrond het wisselde decor van de Maas en aansluitend hét feest.
HAL4 aan de Maas is een prachtige locatie met 2 sfeervolle ruimtes voorzien van een complete inrichting met mooie witte (ceremonie) designstoelen. Ronde en langwerpige tafels, statafels en lounge meubilair.
Ook voor de muzikale invulling kunnen wij zorgen. HAL4 aan de Maas heeft een groot netwerk aan dj’s, bands, muzikanten en entertainment.

Het team van HAL4 aan de Maas draagt graag bij aan jullie mooiste dag!

Scroll naar top