Faciliteiten

Styling & inrichting

Styling gaat verder dan aankleding of decoratie. HAL4 aan de Maas is een volledig ingericht evenementenlocatie. Alle ruimtes in Hal4 aan de Maas kunnen naar eigen wens worden ingericht met ons basismeubilair, bestaande uit: witte designstoelen, hoge- en lage  tafels met bijbehorende stoelen en krukken, ronde en langwerpige tafels, lounge meubelen, mobiele bars en accessoires.
Welke ruimte je ook kiest, de specialisten van Hal4 aan de Maas weten bij ieder evenement de juiste toon te zetten. Uiteraard met een aankleding die past bij de uitstraling, huisstijl of het thema van uw evenement. Hal4 aan de Maas werkt altijd met veel gevoel voor sfeer en het totaalconcept, met oog voor het allerkleinste detail.
Voor de creatieve styling van uw kleine of grote zakelijke- en publieksevenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften en personeelsfeesten werken wij samen met aantal vaste styling partners.
Maak kennis met onze locatie en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Techniek & Free Wifi

Een evenement zonder techniek is bijna niet meer voor te stellen. De kwaliteit van een congres of een evenement valt of staat met de juiste inzet van licht, geluid en digitale ondersteuning. Omdat we u zoveel mogelijk willen ontzorgen, volgen we innovaties op de voet en beschikt onze locatie over professionele apparatuur en personeel.

HAL4 aan de Maas biedt daarbij ook vrij gebruik van WIFI in alle ruimtes. Connect met HAL4 en vraag ons team naar het wachtwoord.

Vraag naar onze mogelijkheden, wij richten uw bijeenkomst, vergadering of seminar geheel naar wens in met de uitstekende audiovisuele middelen en oplossingen.

Scroll naar boven