40UP op 16 maart in Hal4

Wanneer

16/03/2024    
20:00 - 23:59

De gezelligste dansavond voor 40-plussers is in maart natuurlijk gewoon weer terug in HAL4 aan de Maas! Want waar dansen we liever op al die lekkere muziek van de afgelopen 40 jaar dan op de mooiste dansvloer van Rotterdam? Zet zaterdag 16 maart maar alvast met dikke sierlijke letters in de dansagenda want dan gaan we weer lekker los!

De kenners weten het inmiddels: dit is dé avond om weer even zorgeloos uit je dak te gaan en tijdens dit feest der herkenning hoor je niet alleen de fijnste hits door de speakers, je ziet ondertussen ook het legendarische cliparchief van 40UP op grote schermen voorbij komen. In de kleine zaal is het wederom groot feest bij het house classics broertje van 40UP: UPBEAT!

Het enige wat jij nog hoeft te doen is je leeftijdsgenoten optrommelen en kaartjes te scoren, dan zorgen wij voor de rest! 😉

Let’s dance again, Rotterdam. De dansvloer is van jullie!

Oh ja, behoor je niet tot de eeuwig jonge 40-plusser? Geen probleem, iedereen is van harte welkom, want gezelligheid is de belangrijkste factor! Samen maken we er weer een knallend feestje van.

Tickets bestellen

Scroll naar boven