Special events

B2B Parade Festival

Hal4 aan de Maas is een kleurrijk, uniek, sfeervol en gezellig b2b festival! Laat u meenemen in de wereld van vuurspuwers, fanfare, VR en de leukste kermis attracties. Hierbij verzorgt de live-band of de parade DJ voor een vrolijke muzikale noot en verzorgen de fantastische parademeisjes voor de lekkerste gerechten onder de zon!
Combineer het Parade Festival op het buitenterrein van Hal4 aan de Maas met aansluitend een feestavond in de Theaterzaal van Hal4 aan de Maas. Laat de lekkerste gerechten de revue passeren en maak samen herinneringen waar nog lang over wordt nagepraat!
Niet alleen kan het Hal4 Parade Festival op het buiterrein van Hal4 aan de Maas worden georganiseerd, maar dit unieke thema is ook prima in te zetten in de ruime Theaterzaal van Hal4 aan Maas.

Het Hal4 aan de Maas Parade festival is in te zetten voor een netwerk-, jubileum-, zomer- of een personeelsevent.

Manhattan aan de Maas party

Neem de gasten mee op reis naar Manhattan aan de Maas. Stap in de wereld van stijlvolle decoraties, kleurrijke patronen en een even hip als historisch interieur. Geniet van spannende cocktails en smakelijke culinaire traktaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan.
Dans tot zonsopgang en geniet van het amusement dat de gasten zich laten wanen in Manhattan aan de Maas.

Manhattan aan Maas party is een trendy event waar nostalgie en modern samen smelten tot één fantastisch geheel.

The Sparkling Christmas Party

Bent u op zoek naar een traditioneel kerstfeest? Wat denkt u van The Sparkling Christmas Party.
De gasten worden bij de entree door de kerstmeisjes origineel ontvangen, waarna men zelf hun kerstpakket kan samenstellen.
Plotseling gaat de bel en komt de kerstman de avond officieel openen. Geen probleem als u op de foto met de kerstman wilt, wij organiseren een meet & greet voor uw gasten.
Naast de lekkerste gerechten die de revue passeren kunnen de gasten zich vermaken op de beats van de Christmas DJ en bij het entertainment en amusement wat speciaals deze avond in het thema Sparkling Christmas is opgesteld.

Wil je dit jaar ook een sprankelend kerstfeest, neem contact met ons op!

Scroll naar boven